Analiza meciuri - Pagina 294 - Blog

Analiza meciuri
16

Europa League:AEK Atena - Club Brugge

Dupa meciul tur incheiat 0-0 calificarea inca se joaca, cu toate ca in primul meci se astepta mai mult de la Brugge, mai ales ca ei au jucat pe teren propriu. In campionat Brugge are patru victorii din tot atatea meciuri jucate, in vreme ce campionatul Greciei abia a inceput, AEK invingand pe Panetolikos cu 2-0 acasa.

  • Share
Analiza meciuri
233

Liga Campionilor:Liverpool - TSG Hoffenheim

Primul meci intre aceste doua echipe s-a jucat la Hoffenheim si ne-a confirmat ca Liverpool este o echipa mai puternica si cu o mai multa experienta, acestia castigand cu 2-1. Hoffenheim a ratat si un penalty in meciul tur si acum spera sa intoarca scorul si sa se califice pe Anfield. In ultimele meciuri din campionat ambele echipe au castigat cu 1-0 dupa goluri marcate in repriza secunda.

  • Share
Analiza meciuri
263

Liga Campionilor:FCSB - Sporting Lisabona

In acest duel favorita certa este Sporting Lisabona, cu toate ca in meciul tur incheiat 0-0, Sporting nu a reusit sa justifice statutul de favorita si nu a marcat niciun gol. In campioonat ambele echipe au inregistrat victorii, pentru Sporting aceasta fiind a treia iar Steaua a castigat, dar a inceput campionatul mai slab.

  • Share
Analiza meciuri
181

Liga Campionilor:FC Sevilla - Istanbul Basaksehir

Acest meci este returul unuia dintre cele mai interesante dueluri din playofful Ligii Campionilor, in meciul tur Sevilla a castigat la Istanbul cu scorul de 2-1. Basaksehir are acum nevoie de un miracol pentru a se califica in grupele Ligii Campionilor. In ultima etapa din campionat Sevilla a facut egal acasa, iar Basaksehir a pierdut in deplasare.

  • Share
293294295296297
{{notification_msg}}