Analiza meciuri - Pagina 293 - Blog

Analiza meciuri
200

Anglia Premier League:Bournemouth - Manchester City

Niciuna dintre aceste echipe nu poate fi incantata de cum a inceput noul sezon, Bornemouth a pierdut primele doua meciuri si nu a marcat niciun gol, in timp ce Manchester City a inregistrat o victorie si un egal. Sezonul trecut City a invins in ambele meciuri contra celor de la Bornemouth, 2-0 in deplasare si 4-0 acasa.

  • Share
Analiza meciuri
112

Germania Bundesliga:FC Koln - Hamburg SV

Aceste doua echipe au avut un sezon total diferit anul trecut, Koln terminand pe un loc de Europa League, in vreme ce Hamburg s-a luptat sa nu retrogradeze. Hamburg a fost elimiata din Cupa dar a castigat primul meci in campionat, in vreme ce Koln a castigat in Cupa si a fost invinsa in campionat.

  • Share
Analiza meciuri
291

Spania Primera Division:Real Sociedad - Villarreal

Acest meci se joaca in etapa a doua a primei ligi din Spania si este un duel intre doua echipe ce isi doresc sa participe in cupele europene, la fel cum au facut-o si anul trecut. Sezonul acesta Real Sociedad a inceput mai bine si a invins-o pe Celta Vigo in timp ce Villareal a fost invinsa de Levante. 

  • Share
Analiza meciuri
105

Europa League:Rosenborg - Ajax Amsterdam

Doua multiple campioane in tarile lor si echipe constant participante in Liga Campionilor se lupta pentru un loc in grupele Europa League. Ajax era favorita dupa tragerea la sorti, dar in meciul tur Rosenborg a castigat cu 1-0, lucru ce schimba putin situatia in vederea calificarii.

  • Share
292293294295296
{{notification_msg}}