Anglia Premier League:Manchester City - Everton

Analiza meciuri

Manchester City – Everton

In ultimul meci al etapei a doua din Premier League Manchester City o v-a intalni pe Everton la ea acasa pe stadionul Etihad. Ambele echipe au castigat in prima etapa, City invingand pe Brighton in deplasare, in timp ce Everton a invins pe Stoke acasa. In meciurile directe jucate sezonul trecut la City acasa scorul a fost egal 1-1, in timp ce la Everton scorul a fost 4-0.

Manchester City

City vrea sa razbune in acest meci infrangerea de anul trecut cu 4-0, mai ales ca cei de la Everton sunt si obositi dupa ce au jucat in Europa League. Echipa a aratat mai multa siguranta in aparare in prima etapa si Guardiola probabil v-a juca cu o formatie cu trei fundasi cu nou-venitii Walker si Danilo titulari. In meciul cu Brighton Guardiola a jucat din prima du doi atacanti si acest lucru s-a dovedit a fi o combinatie castigatoare, scorul final fiind 2-0 in favoarea lui City. Fundasul Mendy si mijlocasii Gundogan si Delph vor lipsi in acest meci, ei fiind accidentati.

Everton

Everton merge la Manchester dupa o serie de patru meciuri castigate, fara a primi nici un gol. In turul trei preliminar al Europa League ei au eliminat pe slovacii de la Ruzomberok dupa doua victorii cu 1-0, etapa trecuta au castigat in campionat acasa cu Stoke cu 1-0, iar intre timp au invins si pe Hajduk Split cu 2-0 in playofful Europa League. Pana la meciul retur cu Hajduk, antrenorul Koeman v-a incerca sa scoata un rezultat bun pe Etihad chiar daca nu v-a putea conta pe fundasii Coleman si Funes Mori, mijlocasii Barkley si McCarthy si atacantul Bolasie,acestia fiind accidentati, in timp ce nou-venitul Sigurdsson probabl v-a mai avea de asteptat pana sa debuteze la Everton. 

 

{{notification_msg}}