Anglia Premier League:Tottenham - Chelsea

Analiza meciuri

Tottenham – Chelsea

Etapa a doua din Premier League ne aduce un derbi intre Tottenham, echipa ce a terminat pe locul doi sezonul trecut si Chelsea, echipa ce a castigat campionatul. Sezonul acesta Chelsea a facut un prim pas gresit in prima etapa, fiind invinsa acasa de Burnley, in timp ce Tottenham a invins in deplasare la Newcastle. Sezonul trecut in duelurile directe fiecare echipa si-a castigat meciurile jucate acasa.

Tottenham

Tottenham sta bine cu moralul inaintea acestui derbi local dupa victoria din prima etapa cu 2-0 impotriva lui Newcastle, dar sa precizam ca Shelvey de la Newcastle a fost eliminat la inceputul reprizei secunde. Tottenham a speculat aceasta eliminare si a marcat golurile victoriei prin mijlocasul Ali si fundasul Davies. Walker-Peters l-a inlocuit pe accidentatul Trippier in flancul drept si este posibil sa il vedem titular si cu Chelsea. Singura noutate in primul 11 fiind faptul ca Wanyame v-a juca in locul lui Sissoko, in timp ce Trippier, Rose, Lamela si N.Koudou sunt accidentati.

Chelsea

Chelsea a inceput sezonul in cel mai prost mod posibil, cu o infrangere cu Burnley, meci in care Cahil si Fabregas au primit cartonas rosu, dar si asa acestia au fost foarte aproape sa faca un egal. Scorul final a fost 3-2 pentru Burnley si acum antrenorul Conte trebuie sa isi pregateasca echipa pentru acest derbi cu Tottenham. Acesta cu siguranta v-a face unele modificari in echipa, mai ales ca pe langa Cahil si Fabregas, care sunt suspendati, el nu se va putea baza nici pe Bakayoko, Pedro, Hazard.

{{notification_msg}}