Bundesliga2:Arminia Bielefeld - VfL Bochum

Analiza meciuri

Arminia Bielefeld – Vfl Bochum

Daca e sa ne luam dupa campionat, Arminia are un inceput de sezon mai bun dupa ce a castigat in primele doua etape, in vreme ce Bochum a pierdut si a facut un egal si momentan este la cinci puncte in spatele Arminiei. In cupa DFB-Pokal situatia este total diferita, Arminia fiind eliminata din primul tur iar Bochum calificandu-se mai departe. Sezonul trecut Arminia a castigat acasa cu 1-0, in timp ce la Bochum scorul a fost 1-1.

Arminia Bielefeld

Arminia a inceput surprinzator cu doua victorii campionatul, dar a fost eliminata din cupa in prima runda de catre cei de la Fortuna dupa ce a fost  1-1 in timpul regulamentar, ei au primit doua goluri in prelungiri si au fost eliminati. Acum ei se pot concentra numai pe campionat, unde au deja doua victorii, 2-0 cu Regensburg si Furth cu 2-1. Antrenorul lor Sabiene a folosit practic aceeasi formula de start in toate meciurile, doar Teixeira fiind suspendat si Prietl accidentat pentru acest meci.

Vfl Bochum

Bochum inca asteapta prima victorie in campionat sezonul acesta, dar in cupa au castigat in primul tur dupa ce i-au eliminat pe Nottingen cu 5-2 in deplasare dupa ce au condus cu 2-0 in primele trei minute. In noul sezon ei au fost invinsi de St. Pauli cu 1-0 si dupa au facut egal 1-1 cu Duisburg. Marcatorul golului a fost Bandowski, jucator ce a marcat si ultimul gol in cupa, in timp ce Hinterseer a marcat un hattrick. Antrenorul Atalan a facut cateva modificari in echipa dupa infrangerea din prima etapa, Hinterseer fiind titular, in timp ce Celozzi s-a accidentat. Fabian, Perthel si Rieble sunt si ei indisponibili pentru acest meci.

{{notification_msg}}