Europa League:Club Brugge - AEK Atena

Analiza meciuri

Club Brugge – AEK Atena

Acest meci se joaca intre doua echipe ce au inceput competitiile europene in Liga Campionilor dar au fost eliminate de Basaksehir, respectiv CSKA Moscova si acum sunt nevoite sa se multumeasca cu o eventuala calificare in grupele Europa League. Brugge a jucat trei meciuri in campionat anul acesta si le-a castigat pe toate, in timp ce campionatul Greciei inca nu a inceput. Acest meci este primul duel intre aceste echipe.

Club Brugge

Brugge a aratat foarte bine in campionat unde a inregistrat trei victorii din tot atatea meciuri dar in preliminariile Ligii Campionilor a fost eliminata de catre Basakhsar dupa ce a primit 5 goluri in ambele meciuri si acum incearca sa ajunga in grupele Europa League. In ultima etapa in campionat au jucat si i-au invins cu 2-1 pe Waregem, iar antrenorul lor Leko are obiceiul sa schimbe de la meci la meci formula de start. Pentru acest meci cei de la Brugge nu se vor putea baza pe fundasii Poulain si De Bock, acestia fiind accidentati, probabil in locul lor vor intra titulari Engels si Rafael.

AEK Atena

Aek a inceput si ea sezonul european in preliminariile Ligii Campionilor, dar a fost eliminata de rusii de la CSKA Moscova dupa doua infrangeri 2-0 acasa si 1-0 in deplasare. Dupa primul meci antrenorul Jimenez a decis sa schimbe echipa de start, in retur aparand in teren portarul Cosic, Helder Lopes si Klonaridis. Echipa a aratat mai bine in meciul retur dar nu a reusit sa intoarca rezultatul din meciul tur si este nevoita sa se lupte acum pentru un loc in grupele Europa League. Singurii absenti de la echipa sunt atacantii Lampropoulos si Giakoumakis, acestia fiind accidentati.

{{notification_msg}}