Analiza meciuri - Pagina 298 - Blog

Analiza meciuri
232

Supercupa Spaniei:Real Madrid - FC Barcelona

Acest meci v-a decide castigatoarea Supercupei Spaniei, Real Madrid fiind favorita si avand un avans de doua goluri dupa meciul tur jucat saptamana trecuta la Barcelona. Meciul tur a avut o prima repriza slaba dar in cea de a doua a fost una spectaculoasa, Real impunandu-se cu 3-1 la finalul jocului.

  • Share
Analiza meciuri
251

Liga Campionilor:Napoli - Nice

Acest meci este unul dintre cele mai interesante din preliminariile Ligii Campionilor intre  doua echipe ce au terminat sezonul trecut pe locul trei in campionatele lor. Pentru Napoli este primul meci oficial in acest sezon, in timp ce Nice a mai jucat un tur preliminar si doua etape in campionatul Frantei.

  • Share
Analiza meciuri
195

Liga Campionilor:TSG Hoffeinheim - Liverpool

Avand in vedere ca aceste 2 echipe vin din campionate puternice, putem spune ca acest meci este un derbi si ca una dintre echipe v-a fi eliminata din Liga Campionilor dupa acest meci. Hoffeinheim este la prima participare in preliminariile Ligii Campionilor, in timp ce pe Liverpool este o presiune mare, ea fiind favorita la calificare.

  • Share
Analiza meciuri
111

Turcia Superliga:Galatasaray - Kayserispor

Acest meci este ultimul din prima etapa a Superligii Turciei si ne aduce in fata pe Galatasaray,ocupanta locului patru in campionatul trecut si Kayserispor, echipa ce s-a salvat de la retrogradare anul trecut, terminand cu doua puncte peste ultima echipa retrogradata.

  • Share
297298299300301
{{notification_msg}}