Bundesliga:Bayern Munchen - Bayer Leverkusen

Analiza meciuri

Bayern Munchen – Bayer Leverkusen

Odata cu acest meci incepe si un nou sezon in Bundesliga, campioana Bayern urmand sa intalneasca pe Bayer Leverkusen. Sezonul trecut Bayern a castigat doar titlul dar a dezamagit in celelalte competitii, in timp ce Bayer a dezamagit in toate competitiile si spera anul acesta intr-un sezon mai bun. Anul acesta ambele echipe au trecut de primul tur in Cupa iar anul trecut Bayern Munchen i-a invins pe cei de la Leverkusen acasa cu 2-1, in timp ce la Leverkusen scorul a fost egal 0-0.

Bayern Munchen

Bayern incepe campionatul cu un meci tare contra celor de la Bayer, echipa ce i-a incurcat sezonul trecut. La echipa au avut loc unele modificari, Lahm si Xabi Alonso s-au retras, in timp ce Diego Costa a parasit echipa. Echipa a facut si unele transferuri, J. Rodriguez, Toliss, Sule, Rudy si spera si la un parcurs cat mai lung in Liga Campionilor. La inceputul sezonului ei au invins in Cupa pe Chemintzer cu 5-0, intr-un meci in care au debutat Tolisso, Rudy si Sule, iar Lewandowski a marcat doua goluri. Pentru acest meci J. Martinez, Boateng, J. Bernat, Alcantar si J. Rodriguez sunt accidentati.

Bayer Leverkusen

Bayer nu doreste sa repete contraperformanta din sezonul trecut cand a fost aproape de zona retrogradarii, obiectivul lor fiind o eventuala participare in Liga Campionilor. Sezonul acesta ei au un nou antrenor, pe Heiko Herrlich, au facut cateva transferuri si spera la o clasare cat mai buna in campionat si o eventuala participare in Liga Campionilor. In primul meci jucat in Cupa Germaniei ei au reusit sa ii invinga pe cei de la Karlsruher cu 3-0 dupa prelungiri.

{{notification_msg}}