Anglia Premier League:Swansea - Manchester United

Analiza meciuri

Swansea – Manchester United

Acest meci este primul din etapa a doua a Premier League si se joaca intre Swansea, echipa ca a facut egal etapa trecuta cu Southampton si Manchester United, echipa ce etapa trecuta a invins pe West Ham cu 4-0. Anul trecut in meciurile directe a fost 1-1 pe Old Trafford, iar la Swansea, Manchester s-a impus cu 3-1.

Swansea

Swansea este singura echipa din Tara Galilor care joaca in Premier League si spera sa scoata macar un egal cu Manchester United, echipa ce are cele mai multe titluri in Anglia si este si intr-o forma buna dupa succesul de etapa trecuta cu West Ham. Swansea a facut egal in prima etapa in deplasare la Southampton dupa ce a practicat un joc defensiv foarte bun. Portarul Fabianski nu a luat gol, dar se pare ca fara Sigurdsson si Llorente ei sufera in atac si este interesant sa vedem ce vor putea face contra celor de la United, mai ales ca ei nu se vor putea baza in acest meci pe Llorente, Dyer, Montero si Ki Sung-Yong, acestia fiind accidentati, iar Sigurdsson s-a transferat la Everton.

Manchester United

Manchester a inceput sezonul in cel mai bun mod posibil si au reusit o victorie cu 4-0 cu West Ham, victorie ce le-a crescut jucatorilor moralul dupa infrangerea cu 2-1 din Supercupa Europei contra celor de la Real Madrid. Mourinho a schimbat tactica dupa acel meci si contra celor de la West Ham a jucat 4-2-3-1, in acest meci revenind in echipa si Jones si Bailey. Pe langa ei la echipa au revenit Mata si Rashford in locul lui Herrera si Lingard si este de asteptat ca in meciul cu Swansea Mourinho sa foloseasca acelasi prim 11. Rojo, Shaw si Young nu vor fi pe teren in acest meci, ei fiind accidentati.

{{notification_msg}}