Analiza meciuri - Pagina 180 - Blog

Analiza meciuri
246

Europa League: Burnley - Aberdeen

Dupa o partida echilibrata in meciul tur in care rezultatul a fost de egalitate 1-1, nu exista o favorita clara. Cu toate acestea, Burnely se afla intr-o situatie ceva mai favorabila, datorita disputarii returului pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
191

Europa League: Sarajevo - Atalanta

Returul rundei secunde de calificari pentru Europa League, dintre Sarajevo si Atalanta se anunta destul de interesant. Sarajevo care era cotata fara prea multe sanse in acest duel, reuseste un rezultat de egalitate 2-2 in partida tur de la Atalanta. Gazdele acestei dispute au la activ deja disputate doua etape din campionatul intern; iar italienii de la Atalanta debuteaza cu acest duel din calificarile Europa League.

  • Share
Analiza meciuri
12

Champions League: Rosenborg - Celtic

In turul rundei secunde de calificari Champions League, scotienii de la Celtic reusesc victoria cu 3-1 impotriva campionilor Norvegiei. Cu toate acestea, Rosenborg  inca nu si-a pierdut sperantele si cu siguranta vor incerca tot posibilul sa rastoarne situati in favoarea lor; totodata si revansa pentru eliminarea suferita anul trecut, in runda a treia de calificari, tot in fata celor de la Celtic.

  • Share
Analiza meciuri
171

Champions League: Basel - PAOK

In urma rezultatului  primei intalniri, 2-1 reusit de cei de la PAOK, calificarea inca nu este deloc jucata, Basel beneficiind in acest retur de avantajul terenului propriu. Cu toate acestea, elvetienii au disputat intre timp doua etape de campionat national, in care nu obtin nici o victorie; pe cand grecii inca nu au dat startul in competitia interna.

  • Share
179180181182183
{{notification_msg}}