Champions League: Rosenborg - Celtic

Analiza meciuri

Rosenborg - Celtic

In turul rundei secunde de calificari Champions League, scotienii de la Celtic reusesc victoria cu 3-1 impotriva campionilor Norvegiei. Cu toate acestea, Rosenborg  inca nu si-a pierdut sperantele si cu siguranta vor incerca tot posibilul sa rastoarne situati in favoarea lor; totodata si revansa pentru eliminarea suferita anul trecut, in runda a treia de calificari, tot in fata celor de la Celtic.

Rosenborg

In ciuda faptului ca au reusit deschiderea scorului in meciul tur, incheie partida cu o infrangere la scorul de 3-1. Situatia de fata nu le ofera decat varianta unui joc mult mai ofensiv, decat cel etalat in urma cu o saptamana. Cel mai probabil vor folosi aceeasi formatie - din care doar atacantul Adegbenro si mijlocasul Kondradsen sunt indisponibili. Norvegienii au eliminat in runda precedenta Champions League, pe islandezii de la Valur; iar in campionat in urma celor trei victorii recente au urcat in clasament pana pe a doua pozitie.

Celtic

Spre deosebire de echipa adversa acestei intalniri care se afla in mijlocul campionatului intern, scotienii vor debuta in noul sezon saptamana viitoare. Singurele partide oficiale le-au disputat doar in cadrul calificarii Champions League. Depasesc in prima runda pe armenii de la Alashket, reusind victorii cu 3-0 in ambele dueluri. Eficienta echipei punandu-se in valoare inca odata si in fata celor de la Rosenborg, in care desi au fost condusi - reusesc din nou sa inscrie trei goluri. Atacantii Griffiths, Dembele si mijlocasul Bitton nu vor putea evolua in aceasta partida datorii accidentarilor.

{{notification_msg}}