Champions League: Basel - PAOK

Analiza meciuri

Basel - PAOK

In urma rezultatului  primei intalniri, 2-1 reusit de cei de la PAOK, calificarea inca nu este deloc jucata, Basel beneficiind in acest retur de avantajul terenului propriu. Cu toate acestea, elvetienii au disputat intre timp doua etape de campionat national, in care nu obtin nici o victorie; pe cand grecii inca nu au dat startul in competitia interna.

Basel

Desi debuteaza nesatisfacator in campionatul intern, in momentul de fata toata atentia si-o vor indrepta spre Champions League. Lipsa de concentrare si poate a norocului, i-a facut ca in urma primelor doua etape sa adune doar un singur punct. In prima etapa impotriva celor de la St. Gallen, pierd partida cu scorul de 2-1, printr-un gol primit in ultimul minut al prelungirilor; iar in ultima etapa cu Xamax au preluat conducerea in partea de inceput a reprizei secunde,  dar au fost egalati in minutul 86. In urma turului slab din Champions League din aceasta runda,  au decis inlocuirea antrenorului,  Basel aflandu-se in prezent  sub conducerea lui Alex Frei.

PAOK

Desi au obtinut victoria pe teren propriu, faptul ca a fost la un scor minim 2-1 nu le va face o misiune facila in acest retur. In urma golului marcat de Prijovic din ultimile 10 minute ale partidei, reusesc sa modifice tabela la 2-0,  dar avantajul confortabil nu a durat decat doua minute.  Daca am contabiliza si victoriile sfarsitului ultimului sezon, prin aceasta victorie aduna cea dea opta reusita consecutiva, cantarind mult la moralul echipei. Sa nu uitam ca o remiza in aceasta partida le va fi suficienta pentru a depasi Basel, in aceasta runda de calificare. Din jucatorii noi veniti, Lucescu s-a folosit doar de mijlocasul Leo Jaba, iar in acest retur - Limniosand si El Kaddouri vor putea benefia de o sansa pentru a evolua.

{{notification_msg}}