Europa League: Burnley - Aberdeen

Analiza meciuri

Burnley - Aberdeen

Dupa o partida echilibrata in meciul tur in care rezultatul a fost de egalitate 1-1, nu exista o favorita clara. Cu toate acestea, Burnely se afla intr-o situatie ceva mai favorabila, datorita disputarii returului pe teren propriu.

Burnley

Nu multe au fost partidele sezonului trecut in care Burnley a pierdut pe teren propriu . Spre deosebire de sezoanele trecute au arata o imbunatatire a jocului si in meciurile disputate in deplasare. Drept dovada avem clasarea pe a saptea pozitie a sezonului trecut. Echipa se afla sub conducerea antrenorului Dyche pentru al saselea sezon, iar faptul ca a ajuns sa cunoasta atat de bine jucatorii a permis echipei sa nu efectueze recent nici un transfer. Lotul echipei sufera de o serie de accidentari, atacantul Barnew, mijlocasii Defour si Brady, iar portarul Pope este incert.

Aberdeen

Se afla intr-o situatie delicata privind calificarea in runda a treia si cu siguranta regreta faptul ca au pierdut avantajul meciului tur de pe teren propriu. Burney egaland prin Vokes, pentru scorul final 1-1 in minutul 80. In perioada transferurilor de vara parasesc echipa un numar de opt jucatori, iar printre noii veniti se numara mijlocasii Forrester, Glesson si Ferguson, fundasul Hoban si portarul Cerny. Aberdeen nu va putea conta datorita unor accidentari pe mijlocasul Tansey si fundasii Reynolds si Considine.

 

{{notification_msg}}