Analiza meciuri - Pagina 181 - Blog

Analiza meciuri
44

Rusia Premier League: Samara - CSKA Moscova

Ultima partida a primei etape din Rusia ne prezina duelul dintre Samara, care revine in Premier League si a doua clasata a sezonului trecut - CSKA Moscova, care de altfel a castigat in urma cu cateva zile Super Cupa, in duelul cu rivalii de la Lokomotiv. Intalnirile acestor doua echipe din urma cu doua sezoane, au fost castiga de CSKA, cu acelasi scor 2-1.

  • Share
Analiza meciuri
112

Champions League: Trnava - Legia

Acest retur al rundei secunde de calificari Champions League se anunta a fi destul de interesant; in ciuda faptului ca polonezii de la Legia erau favoritii acestei runde, slovacii de la Trnava au surprins pe toata lumea, reusind sa profite de momentele slabe ale adversarilor in prima runda si sa incheie partida cu scorul de 2-0 in favoarea lor. In primelor doua etape a campionatelor interne, ambele echipe au aceleasi rezultate, cate o victorie si o infrangere.

  • Share
Analiza meciuri
160

Brazilia: Bahia - Atletico Mineiro

Bahia se afla in partea de jos a clasamentului, facandu-si griji in privinta supravietuirii in Serie A. De cealalta parte, oaspetii acestei partide de la Atletico Mineiro se situeaza pe a treia pozitie a clasamentului, aflandu-se la doar cinci punte diferenta fata de lidera Flamengo. Prima intalnirea a sezonului trecut intre aceste doua echipe s-a terminat la egalitate, iar in a doua - Bahia a invins in deplasare cu 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
38

Rusia Premier League: FC Ufa - Lok. Moscova

Dupa ce campionii de la Lokomotiv Moscova  au pierdut vineri meciul de Super Cupa impotriva celor de la CSKA, acum incep apararea titlului in deplasarea din prima etapa cu cei de la Ufa. Gazdele acestei partide terminana sezonul pe a sasea pozitie; fiind una dintre putinele echipe care a reusit sa ramana neinvinsa in duelurile cu Lokomotiv - castigand meciul pe teren propriu si remizand la Moscova.

  • Share
180181182183184
{{notification_msg}}