Brazilia: Bahia - Atletico Mineiro

Analiza meciuri

Bahia - Atletico Mineiro

Bahia se afla in partea de jos a clasamentului, facandu-si griji in privinta supravietuirii in Serie A. De cealalta parte, oaspetii acestei partide de la Atletico Mineiro se situeaza pe a treia pozitie a clasamentului, aflandu-se la doar cinci punte diferenta fata de lidera Flamengo. Prima intalnirea a sezonului trecut intre aceste doua echipe s-a terminat la egalitate, iar in a doua - Bahia a invins in deplasare cu 2-0.

Bahia

Rezultatele pozitive ale echipei din acest sezon au venit aproape in totalitate in urma intalnirilor disputate pe teren propriu. In schimb, in meciuri disputate in deplasare evolueaza mult mai slab, castigand o singura partida din cele sase.  Reusesc sa ramana neinvinsi in ultimile patru etape, obtinand victorii cu Corinthians si cu Vitoria in ultima etapa de campionat. Saptamana aceasta au evoluat in runda secunda din Copa Sudamericana, obtinand o victorie 2-0 impotriva uruguaienilor de la Cerro. In urma suspendarilor lui Fonesc si Za Rafael, din ultima etapa - ne asteptam sa ii vedem evoluand pe Grolli si Elber.

Atletico Mineiro

Se afla intr-o forma mult mai buna decat adversarii acestei intalniri, insa au fost eliminati din Copa Sudamericana. Dupa mijlocul primei parti a campionatului reusesc o serie de patru meciuri fara infrangere, din care trei au fost victorii. Din pacate au fost urmate de infrangerile cu Gremio si Palmeiras, ca in ultima etapa sa invinga Parana cu scorul de 2-0. Pe langa numarul mare de modificari facute in componenta echipei in aceasta vara, Adilson, Blaco si Clayton sunt accidentati; iar Candido este suspendat. Asteptam revenirea mijlocasului Luan si a lui Gabriel in alcatuirea formatiei de start.

{{notification_msg}}