Champions League: Trnava - Legia

Analiza meciuri

Spartak Trnava - Legia

Acest retur al rundei secunde de calificari Champions League se anunta a fi destul de interesant; in ciuda faptului ca polonezii de la Legia erau favoritii acestei runde, slovacii de la Trnava au surprins pe toata lumea, reusind sa profite de momentele slabe ale adversarilor in prima runda si sa incheie partida cu scorul de 2-0 in favoarea lor. In primelor doua etape a campionatelor interne, ambele echipe au aceleasi rezultate, cate o victorie si o infrangere.

Trnava

Campionii Slovaciei beneficiaza de o sansa excelenta pentru a avansa in runda urmatoare, si acest lucru datorita rezultatului excelent izbutit in prima intalnire, 2-0 in deplasarea de la Legia. Un avantaj de care au stiut sa profite, a fost faptul ca un numar de importanti de jucatori ai echipei adverse au intampinat probleme si nu au putut evolua. Desi Trnava a debutat in campionat cu o infrangere in fata celor de la Senica, sambata trecuta reusesc prima victorie pe teren propriu - 1-0 cu Z. Moravce. Aceasta victorie cu siguranta va cantari la moralul acestora pentru aceasta intalnire. S-a putut observa faptul ca in ultima etapa au evoluat cu o formatie complet diferita, fiind evident ca intentiile acestora se focuseaza spre a evolua cu cel mai bun 11 in duelul de Champions League.

Legia

Una dintre scuzele evolutiilor slabe din acest sezon, este faptul ca lotul a suferit de un numar important de jucatori indisponibili. Au avut o evolutie modesta si in meciul de Super Cupa impotriva celor de la Arka, in care desi s-au aflat la conducere in doua randuri pe final au pierdut cu 3-2. In prima runda de calificari Champions League au intalnit Cork City, reusind victorii in ambele manse, dar apoi in prima etapa a campionatului  pierd pe teren propriu cu scorul de 3-1 cu cei de la Zaglebie. Cu toate acestea in etapa a doua, obtin victorie in deplasarea de la Korona cu 2-1. Dupa ce initial au fost condusi , reusesc sa marcheze ambele goluri in repriza secunda. Aceasta reusita fiind un antrenament bun de urmat in intalnirea ce ii asteapta cu Trnava. In ceea ce privesc accidentarile, situatia actuala este mult mai optimista si vor putea evolua in cea mai buna formatie.

{{notification_msg}}