Rusia Premier League: Samara - CSKA Moscova

Analiza meciuri

Samara - CSKA Moscova

Ultima partida a primei etape din Rusia ne prezina duelul dintre Samara, care revine in Premier League si a doua clasata a sezonului trecut - CSKA Moscova, care de altfel a castigat in urma cu cateva zile Super Cupa, in duelul cu rivalii de la Lokomotiv. Intalnirile acestor doua echipe din urma cu doua sezoane, au fost castiga de CSKA, cu acelasi scor 2-1.

Samara

In urma clasarii pe a doua pozitie a ligii secunde din sezonului trecut, in care au terminat la doua puncte diferenta de castigatoare Orenburg si la doar unul singur fata de a treia Enisey - obtin promovarea in Premier League. Odata indeplin obiectivul echipei, vor continua sub conducerea antronerului Tikhonov si in acest sezon, cu speranta ca va face tot posibilul sa se mentina in prima liga. Pentru a ii ajuta in acest nou obiectiv si-au intarit lotul cu un numar de cinci jucatori; cativa dintre acestia fiind atacantii Khabarovsk si Yakovlev si fundasul Poluyakhotov, veniti de la Anzhi.

CSKA Moscova

In urma problemelor financiare a celor de la Tosno, echipa ce trebuia sa participe in Super Cupa, acestia au fost inlocuiti cu CSKA - ocupanta locului secund a clasamentului. CSKA profitand la maxim ce aceasta oportunitate si-au adaugat un nou trofeu in palmares, iesind victoriosi din confruntare cu Lokomotiv. Alcatuirea formatiei actuale sufera schimbari majore, deoarece in perioada pauze fratii Berezutski si Ignashevic si-au incheiat cariera. Atacantul Vitinho si mijlocasul Golovin au parasit echipa; Leicester isi recapata atacantul imprumutat - Musa si altor cativa jucatori le-au expirat contractele. Singurii noi transferati fiind mijlocasii Akhmetov si Bijol, si fundasii Becao si Magnusson.

{{notification_msg}}