Analiza meciuri - Pagina 179 - Blog

Analiza meciuri
241

Derby în Elveția: Young Boys – FC Zurich

A treia etapa din prima liga elvetiana ne aduce un derby intre doua echipe care au triumfat in cele doua meciuri jucate pana acum. Pe de alta parte Young Boys este campioana, iar Zurich castigatoarea Cupei. 

  • Share
Analiza meciuri
205

Super Cupa Franţei: PSG - AS Monaco

Duelul de Super Cupa dintre Paris SG si AS Monaco se va disputa in acest an la Shenzen, China. PSG obtine sezonul trecut toate trofeele posibile in Franta, in timp ce AS Monaco incheie pe a doua pozitie in campionat, participand si in finala Cupei. PSG castiga toate intalnirele sezonului trecut cu AS Monaco.

  • Share
Analiza meciuri
46

Championship: Reading - Derby County

Noul sezon din Championship incepe in aceasta saptamana, iar in aceasta seara vom putea urmari disputa dintre Reading - echipa ce a incheiat sezonul trecut la doar doua puncte de zona retrogradarii si Derby County - ce a ratat in faza semi-finalelor de play-off sansa de a promova. Intalnirile sezonului trecut s-au incheia usor in favoarea celor de la Reading, printr-o victorie 4-2 in deplasare si o remiza 3-3 pe teren propriu.

  • Share
Analiza meciuri
175

2. Bundesliga: Hamburgher SV - Holstein Kiel

Startul noului sezon in Germania 2. Bundesliga va avea ca protagoniste - Hambuhger SV care retrogradeaza pentru prima data in istorie, si Holstein Kiel - care sezonul trecut a fost foarte aproape sa reuseasca promovarea; dupa ce au terminat pe a treia pozitiei, pierd in play-off  cu Wolfsburg. Ultima intalnire dintre aceste doua echipe s-a petrecut intr-un meci de Cupa din 2007, terminat cu victoria categorica 5-0 pentru cei de la Hamburgher.

  • Share
178179180181182
{{notification_msg}}