Analiza meciuri - Pagina 178 - Blog

Analiza meciuri
280

Champions League: Standard Liege - Ajax Amsterdam

Acesta partida din cadrul rundei trei de calificari Champions League, cu siguranta va atrage multa atentie. Standard Liege a depasit cu bine primele doua etape de campionat, in urma carora a obtinut o victorie si o remiza.  Ajax a disputat doar runda secunda de calificari Champions League. Ultima intalnire dintre aceste echipe s-a desfasurat in urma cu doua sezoane in cadrul grupelor Europa League, intalnirea terminandu-se cu scorul de 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
203

2. Bundesliga: Dynamo Dresden - Duisburg

Dynamo Dresden si Duisburg se intalnesc in prima etapa din 2. Bundesliga . Sezonul trecut, gazdele acestei intalniri intampinand emotii pentru supravietuire in liga secunda; pe cand cei de la Duisburg l-au incheiat pe pozitia a saptea. Raportul ultimilor doua intalnire este de egalitate, cu victorii obtinute pe teren propriu de fiecare parte.

  • Share
Analiza meciuri
95

Championship: Hull City - Aston Villa

In incheierea primei etape din Championship, avem duelul dintre Hull City - care a incheiat sezonul trecut pe pozitia 18, si Aston Villa - care in urma clasarii pe a patra pozitie, a disputat play-off pentru promovare in prima liga. Ambele intalniri ale sezonului trecut, intre Hull si Aston Villa s-au terminat la egalitate.

  • Share
Analiza meciuri
282

Supercupa Turciei: Galatasaray - Akhisarspor

In acest duel se va intalni campioana Turciei, Galatasaray cu Akhisarspor, castigatoarea Cupei, care a terminat sezonul precedent pe locul 11, la 33 de puncte distanta.

  • Share
177178179180181
{{notification_msg}}