Analiza meciuri - Pagina 155 - Blog

Analiza meciuri
122

Champions League: Real Madrid - AS Roma

Una dintre cele mai interesante partide ale serii din cadrul UEFA Champions League, se va da intre castigatoarea finalei sezonului trecut - Real Madrid si semi-finalista - AS Roma. Aceste doua echipe s-au intalnit de 10 ori in Champions League, cu mentiunea ca Real Madrid a obtinut 6 victorii. Ultimile doua dintre acestea fiind reusite in faza optimilor din 2016, spaniolii obtinand victorii la scorul de 2-0 in ambele manse.

  • Share
Analiza meciuri
145

Meciul Zilei: Benfica - Bayern Munchen

Cele doua formatii fac parte din Grupa E in care se mai afla Ajax Amsterdam si AEK Atena, dar dintre cele 4 formatii Bayern Munchen are cele mai multe sanse de a se califica in faza urmatoare. Campioana Germaniei se afla si pe lista favoritelor in lupta pentru trofeul Cahmpions League, insa Benfica reprezinta o adversara incomoda in duelul de astazi.

  • Share
Analiza meciuri
212

Pariul Zilei: Valencia - Juventus

Dupa foarte multi ani in care nu a participat in UEFA ChampionsLeague Valencia revine in cea mai tare competitie a cluburilor europene, iar prima adversara din faza grupelor este Juventus Torino, o trupa mult mai experimentata care porneste favorita la victorie chiar daca evolueaza in deplasare.

  • Share
Analiza meciuri
136

Champions League: Inter Milan - Tottenham

Inter Milan si Tottenham se intalnesc in startul noului sezon UEFA Champions League. Acest prim duel al grupei B se va disputa conform noului program orar - 19:55. Inter revine in Champions League dupa o perioada de sapte ani de absenta; Tottenham a avut un parcurs bun sezonul trecut, in care au fost eliminati in faza optimilor de catre Juventus. Ultima lor intalnirea a avut loc in faza optimilor Europa League din urma cu cinci ani, din care formatia italiana a trecut mai departe in urma loviturilor de departajare.

  • Share
154155156157158
{{notification_msg}}