Pariul Zilei: Valencia - Juventus

Analiza meciuri

Valencia - Juventus Torino

Dupa foarte multi ani in care nu a participat in UEFA ChampionsLeague Valencia revine in cea mai tare competitie a cluburilor europene, iar prima adversara din faza grupelor este Juventus Torino, o trupa mult mai experimentata care porneste favorita la victorie chiar daca evolueaza in deplasare.

Juventus Torino a fost si in sezoanele precedente una dintre favoritele la castigarea trofeului, dar in acest an o data cu aducera lui Cristiano Ronaldo sansele torinezilor de a castiga al treilea trofeu de campioana a Europei au crescut semnificativ. Fotbalistul portughez de 33 de ani a castigat deja 5 trofee Champions League, primul in 2008 cu Manchester United iar urmatoarele patru cu Real Madrid. Valoarea si experienta acestui jucator au fost demonstrata si in cea mai recenta in etapa in care a inscris de doua ori si a adus victoria torinezilor impotriva celor de la Sassuolo. Juventus mai are si alti fotbalisti de super-clasa care pot face diferenta in acest duel, iar faptul ca trupa pregatita de Massimiliano Allegri a castigat toate cele 5 meciuri disputate pana acum din Serie A evidentiaza perioada buna prin care trece campioana Italiei.

Cu alte cuvinte, o victorie a oaspetilor in acest meci este cel mai sugerat pariu, acest pronostic este cotat cu 1.85 si va reprezenta primul  meci in Champions League pentru Cristiano Ronaldo in tricoul lui Juventus.

{{notification_msg}}