Analiza meciuri - Pagina 153 - Blog

Analiza meciuri
254

Meciul Zilei: Sepsi - Voluntari

Dupa 8 etape oaspetii de la FC Voluntari au obtinut doar doua rezultate de egalitate, in timp ce Sepsi a avut un start de sezon foarte bun si a adunat 14 puncte, cu un punct mai putin decat liderul FCSB. Aceste rezultate bune ale trupei antrenate de Eugen Neagoe se datoreaza in principal omogenitatii echipei. De la numirea sa din 2017 in functia de antrenor principal la Sepsi, Eugen Neagoe a folosit acelasi nucleu de jucatori cu care a reusit evite retrogradarea. Unul dintre cei mai importanti membri ai lotului este Attila Hadnagy, atacantul de 38 de ani este capitanul echipei si unul dintre fotbalistii care poate decide rezultatul final al acestei intalniri prin experienta sa.

  • Share
Analiza meciuri
175

Pariul Zilei: Sassuolo - Empoli

Campionatul Italiei este in continuare unul dintre cele mai pariate competitii din Europa, iar in singurul meci de astazi se vor intalni Sassuolo si Empoli, un duel dezechilibrat de care pot profita si pariorii.

Gazdele acestei partidei sunt cei de la Sassuolo si chiar daca se claseaza pe pozitia a sasea din Serie A trebuie sa retinem faptul ca trupa antrenata de Roberto De Zerbi a castigat ambele meciuri disputate pe teren propriu. Singurul esec suferit de Sassuolo a fost in meciul cu Juventus Torino, o adversara net superioara pe care putine echipe din Italia ar fi reusit sa o invinga.

  • Share
Analiza meciuri
249

Europa League: Leipzig - Salzburg

Leipzig obtine calificarea in grupele Europa League in urma celor trei runde de calificare, in care nu a suferit nici o infrangere. Salzburg rateaza calificarea in Champions League, dar ocuparea pozitiei a treia in grupa ii ofera bilet de participare in Europa League. Startul sezonului intern ii gaseste intr-o forma mult mai buna pe cei de Salzburg, ei au reusit victorii in toate cele sapte etape.

  • Share
Analiza meciuri
142

Europa League: Olympiakos - Betis

Stadionul celui mai cunoscut club de fotbal al Greciei - Georgios Karaiskakis, va gazdui partida de start a grupelor Europa League, in care gazdele de la Olympiacos ii vor primi pe spaniolii de la Sevilla. Din aceasta grupa F mai fac parte AC Milan si luxemburghezii de la Dudelange, care cu aceasta ocazie isi fac debutul in Europa League.

  • Share
152153154155156
{{notification_msg}}