Europa League: Olympiakos - Betis

Analiza meciuri

Olympiakos - Betis

Stadionul celui mai cunoscut club de fotbal al Greciei - Georgios Karaiskakis, va gazdui partida de start a grupelor Europa League, in care gazdele de la Olympiacos ii vor primi pe spaniolii de la Sevilla. Din aceasta grupa F mai fac parte AC Milan si luxemburghezii de la Dudelange, care cu aceasta ocazie isi fac debutul in Europa League.

Olympiakos

Dupa cum anunta conducerea clubului, vor fi pregatiti sa evolueze in cea mai buna forma pentru a nu avea surprize in aceasta grupa, din care mai face parte puternica echipa italiana AC Milan. Incheierea sezonului trecut pe a treia pozitie in campionatul intern, nu le-a permis participarea in Champions League, cum au fost obisnuiti in sezoanele precedente. Au ajuns in aceasta faza Europa League, in urma confruntarilor cu elvetienii de la Lucerne din runda a treia, si cu Burnley in play-off. In campionat obtin trei victorii din tot atatea etape, ocupand prima pozitie. Singurele probleme cu care se confrunta lotul sunt absentele mijlocasilor Androutsos si Pardo, si fundasul Koutris.

Betis

In urma bunei clasari a sezonului trecut - pe a sasea pozitie, se intorc in scena competitiilor europene dupa o absenta de cinci ani. Ultima participare in Europa League din 2014, fiindu-le intrerupta in faza optimilor de catre rivalii de la Sevilla, in urma loviturilor de departajare. In acest sezon din La Liga, au obtinut doua remize, o infrangere si singura victorie, aflandu-se in partea de mijloc a clasamentului. Victoria a fost indelung controversata de catre invinsii de la Sevilla, sustinand ca golul primit nu a fost valabil. Fundasul portughez Carvalho nu va evolua datorita unei accidentari, la fel si fundasul marocan Feddal Z.

{{notification_msg}}