Champions League: Real Madrid - AS Roma

Analiza meciuri

Real Madrid - AS Roma

Una dintre cele mai interesante partide ale serii din cadrul UEFA Champions League, se va da intre castigatoarea finalei sezonului trecut - Real Madrid si semi-finalista - AS Roma. Aceste doua echipe s-au intalnit de 10 ori in Champions League, cu mentiunea ca Real Madrid a obtinut 6 victorii. Ultimile doua dintre acestea fiind reusite in faza optimilor din 2016, spaniolii obtinand victorii la scorul de 2-0 in ambele manse.

Real Madrid

Avand acest istoric al rezultatelor pozitive in fata italienilor de la AS Roma, cat si startul sezonului intern superior italienilor, madrilenii sunt favoritii acestei intalniri. Dupa ce au ratat Super Cupa in startul sezonului impotriva rivalilor de la Atletico, cele patru etape le-au adus trei victorii si o remiza, obtinuta in ultima etapa la Athletic Bilbao. Ratarea obtinerii numarului maxim de puncte a ultimei etape, nu le va influienta dispozitia in competitia lor favorita, cu toate ca in acest sezon vor evolua fara Cristiano Ronaldo. Printre modificarile recente facute la Real mentionam si sosirea noului antrenor Julen Lopetegui, care nu il va avea disponibil doar pe atacantul Vallejo.

AS Roma

Cele patru etape disputate in acest sezon din Serie A, ii gaseste intr-o forma modesta. Singura victorie obtinuta fiind in prima etapa 1-0 cu Torino. Pierd cu AC Milan in deplasare 2-1, si remizeaza cu Atalanta 3-3 si Chievo in ultima etapa, la scorul 2-2. Luand in considerare numarul ridicat de goluri marcate, cat si probleme pe care le au in aparare ne face sa credeam ca vor aborda si in aceasta intalnire un joc deschis. In ceea ce privesc absentele, nu vor putea conta doar pe mijlocasul Pastore.

{{notification_msg}}