Analiza meciuri - Pagina 156 - Blog

Analiza meciuri
45

Champions League: Club Brugge - Borussia Dortmund

Impart grupa cu Atletico Madrid si AS Monaco, iar acest lucru va face ca aceasta intalnire dintre Club Brugge si Dortmund sa fie una foarte tensionata; fiecare punct obtinut avand o mare importanta in vederea calificarii. Club Brugge a disputat deja sapte etape in campionatul intern, inregistrand o singura remiza. Dortmund se afla de asemenea intr-o forma buna, fiind neinvinsa in cele trei etape jucate in Bundesliga.

  • Share
Analiza meciuri
92

Meciul Zilei: Liverpool - PSG

Partidele din UEFA Champions League sunt urmarite in intreaga lume deoarece in aceasta competitie evolueaza cei mai importanti jucatori ai planetei si calitatea fotbalului este la cel mai inalt nivel. Astazi, la rubrica Meciul Zilei vom analiza duelul dintre Liverpool si PSG, o formatie care a evoluat in finala acestei competitii si cealalta care a investit masiv pentru a castiga acest trofeu.

  • Share
Analiza meciuri
159

Pariul Zilei: AS Monaco - Atletico Madrid

Una dintre specialsitile cupelor europene este Atletico Madrid, formatia antrenata de Diego Simeone a ajuns de mai multe ori in fazele finale ale intrecerilor continentale, iar in aceasta seara trupa din capitala Spaniei se va deplasa la AS Monaco pentru prima partida din grupele UEFA Champions League.

  • Share
Analiza meciuri
148

Duel echilibrat în Serie A: Spal - Atalanta

In aceasta seara se incheie etapa a patra din Italia Serie A, ultima partida fiind intalnirea dintre Spal si Atalanta. Ambele echipe se afla in partea de sus a clasamentului actual, Spal ocupa a patra pozitie avand doua punte in plus fata de Atalanta, care se afla pe locul sase. Inceputul de sezon a adus puncte ambelor echipe, prima infrangere venind in urma ultimei etape. Din care Spal a pierdut cu Torino in deplasare si Atalanta pe teren propriu cu Cagliari. Duelurile sezonului trecut s-au terminat cu acelasi scor 1-1.

  • Share
155156157158159
{{notification_msg}}