Analiza meciuri - Pagina 158 - Blog

Analiza meciuri
68

Meciul Zilei: CFR Cluj - FCSB

Echipele cu cele mai multe sanse de a castiga titlul in Liga I sunt CFR Cluj si FCSB, cele mai puternice formatii din Romania care s-au luptat si anul trecut pentru primul loc din clasament, iar in aceasta seara cele doua grupari ne vor oferi un duel foarte tensionat.

  • Share
Analiza meciuri
186

Pariul Zilei: Cagliari - AC Milan

Chiar daca nu a mai castigat de foarte multi ani un titlu in Serie A, formatia AC Milan ramane in continuare unul dintre cele mai importante cluburi din fotbalul italian.  Partida pe care milanezii o vor sustine astazi in deplasare la Cagliari este ultimul meci inainte de confruntarea cu Dudelange din Europa League, dar acest meci poate reprezenta si o sursa de castig pentru pariori.

  • Share
Analiza meciuri
15

Confruntare in Premier League: Newcastle – Arsenal

Un alt duel care ne capteaza atentia, va avea loc in etapa a 5 a din Premier League, intre doua foste campioane ale Angliei, Newcastle si Arsenal. Gazdele au acumulat doar un punct in primele 4 confruntari, datorita programului greu de inceput de sezon.

  • Share
Analiza meciuri
207

Duel in Serie A: SSC Napoli – AC Fiorentina

Cel mai interesant meci din Serie A de sambata, va fi o confruntare intre ocupanta locului 5, Napoli, si echipa de pe pozitia a 3 a, Fiorentina.

  • Share
157158159160161
{{notification_msg}}