Analiza meciuri - Pagina 159 - Blog

Analiza meciuri
179

Pariul Zilei: Athletic Bilbao - Real Madrid

Cea mai titrata echipa din Europa, Real Madrid, se va deplasa in aceasta seara la Athletic Bilbao pentru a incerca sa castige inca 3 puncte atat de importante in lupta pentru titlu.

  • Share
Analiza meciuri
292

Meciul Zilei: Tottenham - Liverpool

Primul meci al acestei etape din Premier League este si cel mai interesant duel al zilei deoarece in aceasta confruntare se vor intalni Tottenham si Liverpool, doua dintre cele mai puternice si spectaculoase echipe din Anglia.

  • Share
Analiza meciuri
295

La Liga: Huesca - Rayo Vallecano

Desi Huesca a suferit in ultima etapa o infrangere usturatoare in deplasarea de la Barcelona - 8-2, se pot declara multumiti cu rezultatele primelor doua etape, victorie cu Eibar si remiza cu Atletico Bilbao. Rayo Vallecano a intalnit adversare dificile in cele doua etapa jucate, nereusind sa obtina nici un punct din duelurile cu Sevilla si Atletico Madrid. Confruntarile sezonului trecut s-au terminat cu victorie reusita pe teren propriu de fiecare tabara.

  • Share
Analiza meciuri
282

Ligue 1: Nice - Rennes

Gazdele frumosului oras francez - Nice, se clasareaza inaintea acestei etape pe a 17 a pozitie, avand trei puncte mai putin decat oaspetii de la Rennes, care ocupa a sasea pozitie a clasamentului din Ligue 1. In intalnirile trecute din campionat cu Rennes, Nice a adunat o serie consecutiva pozitiva - patru victorii si doua remize .

  • Share
158159160161162
{{notification_msg}}