Analiza meciuri - Pagina 157 - Blog

Analiza meciuri
96

Premier League: Southampton - Brighton

Southampton primeste vizita celor de la Brighton in aceasta etapa a cincea din Premier League. Echipele se afla pe pozitii apropiate in clasament, 12 respectiv 14 - ambele avand cate patru puncte. Recent s-au intalnit in Cupa Ligii, partida decisa in favoarea celor de la Southampton. Brighton nu a mai castigat pe stadionul celor de la Southampton - St. Mary, din 2009.

  • Share
Analiza meciuri
47

Meciul Zilei: FC Argeş - Universitatea Cluj

Doua dintre cele mai iubite echipe din Liga a doua se vor intalni astazi de la ora 18:00 intr-un duel pe care fanii celor de la FC Arges si Universitatea Cluj il asteapta de foarte mult timp. Cele doua grupari reprezinta doua cluburi de traditie in fotbalul romanesc care isi propun sa revina in Liga I dupa multi ani petrecuti in ligiile inferioare.

  • Share
Analiza meciuri
138

Pariul Zilei: Banik Ostrava - Sparta Praga

In prima liga a Cehiei sunt mai multe formatii care se lupta pentru titlul de campioana, iar singura care nu a suferit inca nici un esec este Sparta Praga,  una dintre cele mai puternice echipe din aceasta tara care se va deplasa astazi la Banik Ostrava. Adversara de astazi a celor de la Sparta Praga a avut un inceput foarte bun de campionat, in primele 7 etape formatia din Ostrava a obtinut 16 puncte, cu un punct mai putin decat Sparta Praga. Mai trebuie mentionat faptul ca gazdele de astazi au cea mai buna defensiva din campionat si nu a primit nici un gol in ultimele 4 partide. Totusi, Sparta Praga poate produce astazi a doua infrangere a celor de la Banik, avand in vedere ca pana in prezent adversarele intalnite nu au fost atat de puternice.

  • Share
Analiza meciuri
131

Anglia Premier League: Everton - West Ham

A doua partida din cadrul etapei cu numarul  cinci din Anglia - Premier League, ne prezinta duelul dintre Everton, ce ocupa a saptea pozitie si ultima clasata West Ham. Gazdele acestei intalniri au inregistrat o victorie si trei remize, pe cand West Ham se numara a fi singura echipa fara nici un punct . Mentionam faptul ca duelurile sezonului trecut au fost castigate de catre West Ham.

  • Share
156157158159160
{{notification_msg}}