Meciul Zilei: FC Argeş - Universitatea Cluj

Analiza meciuri

FC Arges - Universitatea Cluj

Doua dintre cele mai iubite echipe din Liga a doua se vor intalni astazi de la ora 18:00 intr-un duel pe care fanii celor de la FC Arges si Universitatea Cluj il asteapta de foarte mult timp. Cele doua grupari reprezinta doua cluburi de traditie in fotbalul romanesc care isi propun sa revina in Liga I dupa multi ani petrecuti in ligiile inferioare.

Gazdele de la FC Arges au in palmares doua titluri de campioana a Romaniei, iar Universitatea Cluj a castigat Cupa Romaniei in 1965, insa trebuie sa tinem cont de faptul ca ambele grupari au traversat o perioada foarte zbuciumata in ultimii ani in care au fost retrogradate in ligiile inferioare si au fost nevoite sa se redreseze financiar.  Trebuie sa mai precizam faptul ca FC Arges nu a suferit inca nici o infrangere in Liga a doua, dar se afla la egalitate de puncte cu Universitatea Cluj, o formatie care a reusit deja sa lege 4 victorii consecutive.

Ultima intalnire dintre cele doua formatii a avut loc in urma cu 8 ani, tot intr-o partida din Liga a doua disputata la Pitesti care s-a terminat la egalitate cu scorul de 1-1. Si astazi trebuie sa ne asteptam la un duel echilibrat, iar cel mai recomandat pronostic pentru pariori este optiunea sub 2.5 goluri marcate, cotata cu 1.85, deoarece ambele formatii vor incerca sa se apere cat mai organizat. 

{{notification_msg}}