Champions League: Club Brugge - Borussia Dortmund

Analiza meciuri

Club Brugge - Borussia Dortmund

Impart grupa cu Atletico Madrid si AS Monaco, iar acest lucru va face ca aceasta intalnire dintre Club Brugge si Dortmund sa fie una foarte tensionata; fiecare punct obtinut avand o mare importanta in vederea calificarii. Club Brugge a disputat deja sapte etape in campionatul intern, inregistrand o singura remiza. Dortmund se afla de asemenea intr-o forma buna, fiind neinvinsa in cele trei etape jucate in Bundesliga.

Club Brugge

Dupa ce au debutat in acest sezon cu obtinerea titlului de Super Cupa, rezultatelor interne au fost dintre cele mai bune, inregistrand sase victorii si o remiza. In urma cu trei etape inving pe mari rivali de la Anderlecht cu 2-1. Sfarsitul lunii trecute le aduce victoria cu 5-2 in fata celor de la Waregem, iar in ultima etapa au intampinat dificultati cu Lokeren pe teren propriu, dar cu toate acestea nu rateaza victoria. Singurul jucator care va absenta este mijlocasul Nakamba, insa acest lucru nu va avea mare importanta in deznodamantul partidei.

Borussia Dortmund

Dau startul in acest sezon cu o victorie obtinuta in DFB Pokal, in care au intalnit Greuther Furth. La fel ca si gazdele acestei intalniri sunt neinvinsi in campionat, insa au la activ doar un numar de trei etape jucate. Au invins Leipzig cu 4-1, au remizat cu Hannover 0-0, iar saptamana trecuta inving Eintracht Frankfurt cu 3-1. In urma remizei cu Hannover, antrenorul Favre Lucien a aplicat o serie de schimbari, in special ofensive. Una dintre acestea fiind introducerea lui Larsen in locul lui Witsel, ceea ce a facut ca atacantul Paco Alcacer sa isi treaca numele pe lista marcatorilor, in urma accidentari avute.

{{notification_msg}}