Meciul Zilei: Liverpool - PSG

Analiza meciuri

Liverpool - PSG

Partidele din UEFA Champions League sunt urmarite in intreaga lume deoarece in aceasta competitie evolueaza cei mai importanti jucatori ai planetei si calitatea fotbalului este la cel mai inalt nivel. Astazi, la rubrica Meciul Zilei vom analiza duelul dintre Liverpool si PSG, o formatie care a evoluat in finala acestei competitii si cealalta care a investit masiv pentru a castiga acest trofeu.

Ambele formatii au avut un start perfect de sezon, reusind sa castige maximul de puncte dupa cele 5 etape disputate de la inceputul campionatului. Oaspetii de la PSG au reusit sa castige si Supercupa Frantei, iar in acest an trupa pregatita de  Thomas Tuchel pare mai pregatita ca niciodata sa castige cel mai ravnit trofeu al cluburilor europene. Pe langa vedetele care erau deja in lotul parizienilor s-a alaturat in aceasta vara si portarul Gianluigi Buffon, vetereanul de 41 de ani care nu va fi disponibil primele 3 meciuri din Champions League din pricina unei eliminari inregistrate sezonul precedent pe cand apara poarta campioanei Italiei, Juventus Torino. Si in echipa gazdelor de la Liverpool vor lipsi cativa fotbalisti importanti, insa lotul cormoranilor nu este atat de valoros si ii va greu lui Jurgen Klopp sa gaseasca niste solutii suficient de bune pentru acest nivel.

In aceste conditii pariorii pot miza pe sansa dubla X2 care este cotata cu 1.75 si poate pune capat seriei de invincibiltate a celor de la Liverpool.

{{notification_msg}}