Champions League: Inter Milan - Tottenham

Analiza meciuri

Inter Milan - Tottenham

Inter Milan si Tottenham se intalnesc in startul noului sezon UEFA Champions League. Acest prim duel al grupei B se va disputa conform noului program orar - 19:55. Inter revine in Champions League dupa o perioada de sapte ani de absenta; Tottenham a avut un parcurs bun sezonul trecut, in care au fost eliminati in faza optimilor de catre Juventus. Ultima lor intalnirea a avut loc in faza optimilor Europa League din urma cu cinci ani, din care formatia italiana a trecut mai departe in urma loviturilor de departajare.

Inter Milan

Infrangerea suferita in ultima etapa cu Parma, nu ii gaseste cu un moral stralucit inaintea debutului in grupele Champions League. Cele patru etape din Serie A aducandu-le puncte doar in urma intalnirilor cu Torino, in care au remizat si victoria obtinuta in deplasarea de la Bologna. Forma instabila a echipei din acest sezon face greu de prezis cum vor evolua in fata englezilor de la Tottenham. D’ Ambrosi D., Gagliardini R. si Mario J. nu vor putea evolua in aceasta intalnire, insa Ivan Perisic a reusit sa isi pastreze forma buna etalata in Cupa Mondiala, reusind doua goluri si o pasa de gol in campionat.

Tottenham

Obtine trei victorii in cele cinci etape jucate pana acum in Premier League. Debuteaza cu victoria 2-1 in deplasare de la Newcastle, forma buna continua si in etapele doi si trei, 3-1 pe teren propriu cu Fulham si 3-0 in deplasarea de la Manchester United. Insa startul in grupele Champions League ii prinde prinde pe picior gresit, ultimile doua etape fiind pierdute cu acelasi scor 2-1, cu Watford si Liverpool. Lotul echipei sufera in continuare de absenta portarului Lloris si mijlocasilor Sissoko si Alli.

{{notification_msg}}