Analiza meciuri - Pagina 149 - Blog

Analiza meciuri
131

Carabao Cup: Wolverhampton - Leicester

Wolves si Leicester urmeaza a disputa a treia runda din Cupa Ligii, denumita Carabao Cup pentru al doilea an consecutiv. Vecine pe tabela clasamentului actual in Premier League, ambele au adunat cate noua puncte, ocupand pozitiile noua si zece. S-au intalnit in campionat in urma cu patru saptamani, duel castigat de catre Leicester cu scorul de 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
67

Pariul Zilei: Politehnica Timişoara - Sepsi

Cupa Romaniei va continua astazi cu o noua runda in care pariorii pot obtine cateva cote foarte profitabile. Unul dintre cel mai dezechilibrate dueluri din aceasta faza a competitiei este cel dintre Poitehnica Timisoara si Sepsi Sf. Gheorghe, doua grupari intre care exista mai multe diferente ce vor fi prezentate in continuarea acestui articol.

Sepsi este echipa oaspete in acest duel, dar trebuie sa tinem cont de perioada excelenta prin care trece formatia antrenata de Eugen Neagoe, Sepsi fiind clasata pe pozitia a patra in campionatul Romaniei, la doar 3 puncte in spatele liderului FCSB. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Politehnica Timisoara care dupa 8 etape din Liga a doua ocupa locul 11. 

  • Share
Analiza meciuri
197

Meciul Zilei: Inter Milan - Fiorentina

Ambele echipe au obtinut o victorie etapa trecuta, insa formatia milaneza se afla in acest moment pe pozitia a noua, la o diferenta de 3 puncte fata de Fiorentina care ocupa al treilea loc din clasament. Singura infrangere suferita de Fiorentina a fost inregistrata in deplasarea de la Napoli ceea ce inseamna ca trupa violeta are probleme serioase atunci cand intalneste adversare superioare din punct de vedere valoric. Trebuie evidentiat faptul ca Inter Milano beneficiaza de cativa jucatori foarte importanti precum Mauro Icardi, Ivan Perisic, Radja Nainggolan sau  fundasul Milan Skriniar.  In tabara oaspetilor nu  exista foarte multe vedete, insa Fiorentina se bazeaza pe o defensiva foarte organizata care a incasat doar 3 goluri in acest sezon.

  • Share
Analiza meciuri
11

Rusia Premier League: Samara - Krasnodar

Inaintea etapei cu numarul opt, Samara si Krasnodar se afla la poli opusi in prima liga a campionatului rusesc de fotbal. Samara se afla printre ultimile locuri a clasamentului, punctand in clasament doar in urma a doar doua victorii si o remiza; cei de la Krasnodar se afla pe pozitia a patra, cu doar doua infrangeri si o serie de patru meciuri fara infrangere. Krasnodar a avut un start bun in Europa League, ei au invins echipa turca Akhisar. Aceste doua echipe s-au intalnit ultima data in urma cu doi ani, ambele intalniri au fost terminate cu scorul de 1-1.

  • Share
148149150151152
{{notification_msg}}