Pariul Zilei: Politehnica Timişoara - Sepsi

Analiza meciuri

Politehnica Timisoara - Sepsi

Cupa Romaniei va continua astazi cu o noua runda in care pariorii pot obtine cateva cote foarte profitabile. Unul dintre cel mai dezechilibrate dueluri din aceasta faza a competitiei este cel dintre Poitehnica Timisoara si Sepsi Sf. Gheorghe, doua grupari intre care exista mai multe diferente ce vor fi prezentate in continuarea acestui articol.

Sepsi este echipa oaspete in acest duel, dar trebuie sa tinem cont de perioada excelenta prin care trece formatia antrenata de Eugen Neagoe, Sepsi fiind clasata pe pozitia a patra in campionatul Romaniei, la doar 3 puncte in spatele liderului FCSB. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Politehnica Timisoara care dupa 8 etape din Liga a doua ocupa locul 11.  Pana sa ajunga in aceasta faza a competitiei Politehnica Timisoara a mai trecut de Ripensia Timisoara cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind marcat in reprizele de prelungiri. Este putin probabil sa asistam la o un nou succes al timisorenilor deoarece Sepsi nu a suferit nici o infrangere in ultimele 4 meciuri si incredera fotbalistilor este foarte ridicata.

Intre cele doua adversare exista si o diferenta foarte mare  in ceea ce priveste experienta acumulata. Prin urmare, in duelul dintre Politehnica TImisoara si Sepsi pariorii pot miza pe o calificare a celor de la Sepsi care este cotata cu 1.45 si poate aduce profit si in cazul in care meciul are nevoie de reprize de prelungiri.

 

{{notification_msg}}