ˆ

Europa League:Arsenal - Atletico Madrid

Joi seara se joaca semifinalele Europa League, iar cel mai atractiv meci este cel dintre Arsenal si Atletico Madrid. Aceste echipe sunt obisnuite cu fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor, castigatoarea din aceasta dubla mansa fiind si marea favorita la castigarea trofeului Europa League. Acesta este prima confruntare in cupele europene intre aceste doua echipe.

[…]

Liga Campionilor:Bayern Munchen - Real Madrid

Aceasta semifinala este mult mai atractiva decat cealalta, acest meci putand fi oricand chiar finala competitiei, dar dintre Bayern si Real doar o singura echipa v-a juca finala. Bayern a castigat titlul si Cupa in Germania , in vreme ce pentru Real Madrid Liga Campionilor este singurul trofeu pe care il pot castiga in acest an.

[…]

Liga Campionilor:Liverpool - AS Roma

In prima semifinala din Liga Campionilor avem un meci intre doua echipe ce nimeni nu se astepta sa ajunga pana in aceasta faza a competitiei, dar Liverpool a trecut de Porto si Manchester City, in vreme ce AS Roma de Shakhtar si Barcelona. Ambele echipe sunt pe trei in campionatele in care joaca si sunt aproape de o noua calificare in Liga Campionilor. 

[…]

Anglia Premier League:Everton - Newcastle

Ultimul meci al etapei a 35 a din Premier League ne aduce fata in fata doua echipe situate la mijlocul clasamentului. Everton este pe noua si are un punct in plus fata de Newcastle care este pe 10 dar echipa mai in forma in acest moment este Newcastle care vine dupa o serie de patru victorii, in vreme ce Everton a obtinut doar doua puncte in ultimele trei etape.

[…]

Top bonusuri pariuri (agenții 100% legale in Romania)

#Casa de PariuriValoare
1888sport logo888sport1000 RON
2NetBet logoNetBet500 RON
3Betfair logoBetfair500 RON
4Fortuna logoFortuna300 RON
5Unibet logoUnibet250 RON
6Baumbet logoBaumbet250 RON

BONUS - PARIU FĂRĂ RISC 250 RON