Meciul Zilei: Braga - Sporting

Analiza meciuri

Braga - Sporting Lisabona

Ultima partida din aceasta etapa a campionatului Portugaliei este si cea mai interesanta confruntare a zilei deoarece cele doua adversare, Braga si Sporting Lisabona, se afla pe lista echipelor care se lupta pentru o calificare in Champions League.

Sporting Lisabona este considerata si una dintre favoritele la titlu, alaturi de Benfica si FC Porto, trupa pregatita de Jose Peseiro are cele mai multe sanse de a termina sezonul pe prima pozitie a clasamentului. In acest moment Sporting are 10 puncte si ocupa locul 4, la egalitate de puncte cu Braga, insa gazdele acestei partide au un golveraj superior.  Ambele grupari nu au suferit inca nici o infrangere in acest sezon si trebuie sa tinem cont de faptul ca Sporting a avut un meci si pe terenul marii rivale, Benfica, o partida care s-a terminat la egalitate cu scorul final de 1-1. Sporting este considerata unul dintre marile cluburi ale Portugaliei si datorita jucatorilor foarte talentati care evolueaza pentru aceasta formatie, in componenta primului 11 ii vom putea urmari pe Bruno Fernandes, Nani sau Fredy Montero, in timp ce pentru Braga cei mai importanti fotbalisti sunt Wilson Eduardo, Dyego Sousa si capitanul Marcelo Goiano.

Avand in vedere diferentele mici dintre cele doua echipe va propunem sa mizati pe varianta de sansa dubla X2, un pronostic care este cotat cu 1.55 si va aduce profit si in cazul in care cele doua grupari raman neinvinse.

{{notification_msg}}