Ligue 1: Lyon - Marseille

Analiza meciuri

Lyon - Marseille

Lyon si Marseille se intalnesc in aceasta seara in etapa cu numarul sase din Ligue 1. In clasametul general al campionatului Lyon se afla pe a saptea pozitie , in timp ce Marseille ocupa pozitia secunda. Desi pana in prezent rezultatele gazdelor acestei intalniri au fost modeste, in grupele Champions League au debutat cu o victorie, 2-1 la Manchester City. Ultimile trei intalniri ale acestor echipe au fost castigata de lionezi.

Lyon

Ultima infrangere pe teren propriu in fata celor de la Marseille a avut loc in urma cu 9 ani. Iar acum vin inaintea acestei etape dupa un joc excelent reusit in Champions League, victorie cu Manchester United. Daca luam in calcul ultimile doua etape, infrangere pe teren propriu cu Nice si remiza in deplasarea de la Caen - triumful din liga europeana a venit in mod oarecum suprinzator. A saptea pozitie in clasament cu siguranta nu ii multumeste, tocmai de aceea ne asteptam sa ofere cel mai bun joc pentru a obtine maximul de puncte. Singurele absente din lot sunt ale atacantului Gouiri si fundasului Marcal.

Marseille

Debuteaza cu stangul in faza grupelor Europa League, infrangere pe teren propriu 2-1 cu Eintracht Frankfurt. Duel in care au fost in superioritate numerica pe aproape toata durata reprizei secunde, insa oaspetii au fost cei care au marcat pentru victorie in finalul partidei. Rezultatele din Ligue 1 sunt multumitoare - Marseillei ocupand a doua pozitie; au adunat 10 puncte in urma a trei victorii, o remiza si o infrangere. In ultimile doua etape obtinand victoria 3-2 cu Monaco si 4-0 cu Guingamp. Vestile rele inaintea acestei etape ar fi accidentarea fundasului Rami, din intalnirea cu Frankfurt; fundasii centrali Abdennour si Ronaldo, si portarul Mandanda vor fi si ei absenti.

{{notification_msg}}