Meciul Zilei: Inter Milan - Fiorentina

Analiza meciuri

Inter Milano - Fiorentina

Una dintre echipele italiene care au inceput foarte bine acest sezon este Fiorentina, trupa antrenata de Stefano Pioli a suferit o singura infrangere pana acum si vor incerca sa obtina cel putin un rezultat de egalitate in deplasarea de pe terenul celor de la Inter Milano.

Ambele echipe au obtinut o victorie etapa trecuta, insa formatia milaneza se afla in acest moment pe pozitia a noua, la o diferenta de 3 puncte fata de Fiorentina care ocupa al treilea loc din clasament. Singura infrangere suferita de Fiorentina a fost inregistrata in deplasarea de la Napoli ceea ce inseamna ca trupa violeta are probleme serioase atunci cand intalneste adversare superioare din punct de vedere valoric. Trebuie evidentiat faptul ca Inter Milano beneficiaza de cativa jucatori foarte importanti precum Mauro Icardi, Ivan Perisic, Radja Nainggolan sau  fundasul Milan Skriniar.  In tabara oaspetilor nu  exista foarte multe vedete, insa Fiorentina se bazeaza pe o defensiva foarte organizata care a incasat doar 3 goluri in acest sezon.

Ultimele doua intalniri directe disputate pe acest stadion au fost castigate de Inter Milano care porneste ca favorita si in partida de astazi, iar cel mai indicat pronostic pentru cei care vor sa parieze este un succes la milanezilor cotat cu 1.80 deoarece gazdele de astazi se bucura de mai multe avantaje. 

{{notification_msg}}