Rusia Premier League: Samara - Krasnodar

Analiza meciuri

Samara - Krasnodar

Inaintea etapei cu numarul opt, Samara si Krasnodar se afla la poli opusi in prima liga a campionatului rusesc de fotbal. Samara se afla printre ultimile locuri a clasamentului, punctand in clasament doar in urma a doar doua victorii si o remiza; cei de la Krasnodar se afla pe pozitia a patra, cu doar doua infrangeri si o serie de patru meciuri fara infrangere. Krasnodar a avut un start bun in Europa League, ei au invins echipa turca Akhisar. Aceste doua echipe s-au intalnit ultima data in urma cu doi ani, ambele intalniri au fost terminate cu scorul de 1-1.

Samara

Au revenit in acest sezon in Premier League, insa dupa cum declasara si antrenorul echipei - vor avea o lupta grea de dus pentru a evita retrogradarea. Marcheaza doar de doua ori in cele sapte etape, fiecare reusita aducandu-le numarul maxim de puncte, din intalnirile cu Rostov - care evolueaza bine in acest sezon si Anzi Makhackala, din urma cu doua etape. Cea mai dureroasa infrangere au suferit-o in ultima etapa, 4-0 in deplasarea de la Arsenal Tula. Singurul jucator accidentat este fundasul brazilian Nadson.

Krasnodar

Au dovedit o forma buna in acest sezon, dar cu toate acestea au suferit doua infrangeri. In startul sezonului din deplasarea de la Rubin Kazan si in etapa a treia de pe teren propriu cu Spartak Moscova. A urma remiza cu Orenburg si victorii in urmatoarele doua etape, cu Lokomotiv 2-1 si Anzi la scorul de 4-0. Ultimul meci l-au disputat in deplasarea de la Akhisar, unde au debutat cu victorie in Europa League. Noul antrenor al lotului este Murad Musaev, care se pare ca a gasit formula castigatoare in alcatuirea echipei. Murad facand schimbari in primul 11 doar cand este fortat de imprejurari, cum s-a intamplat dupa suspendarile fundasului Spajic si atacantului Ari; suspendarile acestora au expirat si cu siguranta isi vor reocupa pozitiile pentru aceasta etapa.

{{notification_msg}}