Carabao Cup: Wolverhampton - Leicester

Analiza meciuri

Wolverhampton - Leicester

Wolves si Leicester urmeaza a disputa a treia runda din Cupa Ligii, denumita Carabao Cup pentru al doilea an consecutiv. Vecine pe tabela clasamentului actual in Premier League, ambele au adunat cate noua puncte, ocupand pozitiile noua si zece. S-au intalnit in campionat in urma cu patru saptamani, duel castigat de catre Leicester cu scorul de 2-0.

Wolverhampton

Au suferit singura infrangere a sezonului in etapa a doua in deplasarea de la Leicester si cu siguranta sunt pregatiti de a se revansa. Reusesc in acest sezon sa se reintoarca in prima liga, obtinand pana in prezent o serie de cinci dueluri fara infrangere. Victoriile au venit cu Sheffield in Carabao Cup, West Ham si Burnley in campionat; remizele au fost cu Everton, si Manchester United in ultima etapa. Este de asteptat ca antrenorul Nuno Santo sa menajeze o parte din jucatorii obisnuiti ai primului 11, iar atacantului Cavaleiro este accidentat.

Leicester

Datorita unui golaveraj superior adversarilor acestei intalniri, ocupa o pozitie superioara in Premier League. Una din cele trei victorii reusite ale sezonului a fost obtinuta pe teren propriu cu Wolves, celelalte fiind in deplasarea de la Southampton si ultima etapa diputata pe teren propriu cu Huddlesfield. Au ajuns in aceasta a treia runda a Cupei Ligii dupa ce au invins Fleetwood cu 4-0. Mijlocasul James nu va putea lua startul in aceasta partida, insa ne asteptam ca o parte din rezervele gruparii sa li se ofere o sansa de a participa inca de la inceputul meciului.

{{notification_msg}}