Analiza meciuri - Pagina 147 - Blog

Analiza meciuri
145

La Liga: Girona - Real Betis

Ambele echipe au suferit o singura infrangere, in cele cinci etape jucate din La Liga. Girona fiind invinsa pe teren propriu de Real Madrid, iar Betis pierde chiar prima etapa, jucata acasa cu Levante. Sezonul trecut, Betis a obtinut victorie pe teren propriu cu Girona, la scorul de 1-0; iar in a doua parte a campionatului, duelul s-a terminat la egalitate 2-2.

  • Share
Analiza meciuri
290

Meciul Zilei: Rapid Bucureşti - Târgul Măgurele

Principala favorita la victorie este Rapid Bucuresti, o grupare cu foarte multi fani care se lupta pentru revenirea in primul esalon al fotbalului romanesc.  Aceasta echipa s-a bucurat de o sustinere puternica si sezonul trecut atunci cand au reusit promovarea si trebuie sa precizam faptul ca Rapid se afla in acest moment pe pozitia a treia din Liga a treia Seria 2. Sansele ca giulestenii sa se intoarca in esalonul secund sunt destul de mari deoarece in lotul Rapidului evolueaza foarte multi jucatori cu experienta in Liga I care au fost convocati si la echipa nationala a Romaniei.

  • Share
Analiza meciuri
130

Pariul Zilei: Empoli - AC Milan

Duelul de astazi dintre Empoli si AC Milan ar trebui sa se afle si in atentia pariorilor deoarece aceasta partida poate oferi o cota foarte profitabila. Gazdele de la Empoli sunt cotati cu a doua sansa la victorie si nu ar fi nici o surpriza daca jucatorii antrenati de Aurelio Andreazzoli ar suferi al treilea esec consecutiv in Serie A. Din cele 5 etape disputate pana in prezent Empoli a obtinut o singura victorie si dupa acest inceput de sezon nereusit putem include Empoli pe lista formatiilor care se lupta pentru evitarea retrogradarii.

  • Share
Analiza meciuri
251

Serie A: Udinese - Lazio

A sasea etapa din italia Serie A, ne prezinta in aceasta seara duelul dintre Udinese si Lazio. Gazdele ocupa a saptea pozitie in clasament, iar oaspetii sunt pe cinci, da o diferenta de un singur punct. Ambele echipe au obtinut victorii in ultima etapa, Udinese a batut Chievo, iar Lazio a invins pe teren propriu pe Genoa.

  • Share
146147148149150
{{notification_msg}}