Analiza meciuri - Pagina 146 - Blog

Analiza meciuri
223

La Liga: Rayo Vallecano - Espanyol

Epata cu numarul sapte din La Liga, ii gaseste intr-o forma slaba pe cei de la Rayo Vallecano. Gazdele ocupa penultima pozitiei in clasament, cu trei infrangeri, o remiza si o victorie. Espanyol s-a instalat pe pozitia a sasea in clasament, in urma a trei victorii, doua infrangeri si o remiza. Ultima lor intalnire a avut loc in urma cu trei sezoane, Rayo Vallecano triumfand cu scorul de 3-0.

  • Share
Analiza meciuri
83

Ligue 1: Saint Etienne - AS Monaco

In deschiderea etapei cu numarul opt din Franta - Ligue 1, St. Etienne va primi vizita celor de la AS Monaco. Pana in momentul de fata doar St. Etienne si-a indeplinit asteptarile, ocupand a treia pozitie a clasamentului. La o diferenta de sase puncte se afla AS Monaco, ce ocupa pozitia 16. Cu toate acestea, AS Monaco a obtinut doua victorii si doua remize in ultimile patru intalniri cu St. Etienne.

  • Share
Analiza meciuri
264

Pariul Zilei: Dinamo - Sepsi

Dupa ce la mijlocul acestei saptamani Dinamo Bucuresti si Sepsi Sf. Gheorghe au obtinut doua victorii importante in Cupa Romaniei, astazi cele doua grupari se vor intalni intr-un duel ce poate fi profitabil si pentru pariori. Inceputul de sezon a fost plin de surprize pentru ambele formatii, daca Dinamo si-a dezamagit fanii dupa cele 3 infrangeri consecutive suferite in ultimele etape, cei de la Sepsi se afla la doar 3 puncte de liderul clasamentului, o performanta apreciabila chiar daca s-au disputat doar 9 etape. Echipa oaspetilor de astazi este recunoscuta datorita organizarii defensive, antrenorul Eugen Neagoe a reusit sa aplice cu succes tacticile sale iar Sepsi a incasat doar 5 goluri in aceasta editie de campionat.

  • Share
Analiza meciuri
18

Meciul Zilei: Hertha Berlin - Bayern Munchen

Cea mai interesanta partida a zilei este si prima confruntare a etapei din Bundesliga, un duel in care se vor intalni Hertha Berlin si Bayern Munchen, doua echipe care au obtinut rezultate bune in acest inceput de sezon si care promit sa ne ofere un fotbal de cea mai inalta calitate.

  • Share
145146147148149
{{notification_msg}}