Analiza meciuri - Pagina 144 - Blog

Analiza meciuri
66

Pariul Zilei: Sampdoria - Spal

Oaspetii de la SPAL se afla de putin timp pe prima scena a fotbalului italian, iar in acest inceput de sezon fotbalistii antrenati de Leonardo Semplici au obtinut cateva rezultate foarte bune si se afla pe locul 11 in clasament. Sampdoria a acumulat cu un punct mai putin decat adversara de astazi, insa   trebuie sa tinem cont de faptul ca Sampdoria a intalnit adverasare puternice precum Napoli, Fiorentina sau Inter Milano.

  • Share
Analiza meciuri
220

Bătălie pentru puncte în Premier League: Cardiff - Burnley

Doua echipe pozitionate la subsolul clasamentului se vor intalni in etapa a 7 a, duminica. Penultima clasata Cardiff are cu doua puncte mai putin decat ocupanta locului 16 Burnley, care a bifat primul triumf din acest sezon, in etapa precedenta. 

  • Share
Analiza meciuri
232

Duel în Italia: AC Fiorentina - Atalanta

Este un meci din etapa cu numarul 7 din Serie A, inaintea caruia echipa gazda, Fiorentina, ocupa pozitia a 5 a din clasament, iar Atalanta se afla pe locul 13, avand cu 4 puncte mai putin.

  • Share
Analiza meciuri
26

Pariul Zilei: Hermannstadt - FCSB

Una dintre partidele care pot aduce un profit semnificativ pariorilor este cea dintre Hermannstadt si FCSB, doua echipe cu situatii complet diferite care se vor intalni in aceasta seara de la ora 21:00.

  • Share
143144145146147
{{notification_msg}}