Analiza meciuri - Pagina 5 - Blog

Analiza meciuri
78

Premier League: Aston Villa - West Ham

In ultimul meci al etapei cu numarul cinci din Anglia, Premier League - avem un duel intre nou promovata Aston Villa, care are un inceput de sezon modest si West Ham, care a reusit sa puncteze printr-o remiza si doua victorii. In ultima intalnire din urma cu trei sezoane, partida a fost castigata de cei de la West Ham cu scorul de 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
183

Primera Division: Alaves - FC Sevilla

A doua zi a rundei cu numarul patru din Spania – Primera Division, aduce fata in fata doua formatii care sunt neinvinse in acest start de sezon. Alaves a adunat un numar de cinci puncte, in urma unei victorii cu Levante in deschidere si a altor doua remize, pe cand Sevilla are doua puncte in plus dupa ce a reusit doua victorii si o remiza cu Celta Vigo. Alaves a reusit sezonul trecut sa incheie la egalitate pe teren propriu cu Sevilla, insa in deplasare au pierdut cu scorul de 2-0.

  • Share
Analiza meciuri
275

Calificari Euro 2020: Anglia - Kosovo

Dupa trei partide jucate si tot atatea victorii obtinute, englezii ocupa prima pozitie a Grupei A. Insa supriza vine din partea reprezentativei Kosovo, care a reusit in urma victoriei cu Cehia, din cea de a patra saptamana, sa urce pe a doua pozitie a grupei. Anglia si Kosovo urmeaza a disputa prima intalnire oficiala.

  • Share
Analiza meciuri
131

Calificari Euro: Scotia - Belgia

Dintre aceste doua mari favorite ale Grupei I din cadrul calificarilor pentru Euro 2020, doar Belgia a confirmat asteptarile. Belgienii au reusit sa castige toate cele cinci intalniri, pe cand scotienii au inregistrat doua victorii si trei infrangeri si ocupa doar pozitia a patra a grupei. Amintim ca Belgia a invins pe Scotia pe teren propriu cu scorul de 3-0.

  • Share
45678
{{notification_msg}}