Analiza meciuri - Pagina 6 - Blog

Analiza meciuri
6

Euro 2020: Suedia - Norvegia

In aceasta seara se vor intalni Suedia si Norvegia iar castigatoarea isi poate consolida locul 2 in grupa. Un egal nu e benefic pentru ca ar da sansa Romaniei de a se apropia de locul 2. Meciul tur a fost unul spectaculos si s-a incheiat 3-3.

  • Share
Analiza meciuri
41

Calificari Euro: Serbia - Portugalia

Favorita grupei B din faza calificarilor pentru EURO 2020 si in acelasi timp campiona editiei trecute – Portugalia, nu a reusit sa isi confirme pana in acest moment  titulatura. Incheind la egalitate intalnirile de pe teren propriu cu Ucraina si cu Serbia. Gazdele acestei intalniri au un joc in plus fata de portughezi  si care pe langa acea remiza au pierdut la scor cu Ucraina si a invins Lituania.

  • Share
Analiza meciuri
256

Calificari Euro: Scotia - Rusia

Dat fiind faptul ca Belgia nu pare a intampina probleme in a castiga Grupa I, din cadrul calificarilor pentru Euro 2020, Scotia si Rusia lupta pentru ocuparea pozitiei secunde. Rusia ocupa a doua pozitie, cu infrangere doar in fata Belgiei, pe cand Scotia a pierdut doua partide. In dechidere in fata Kazakhstanului cat si in ultima intalnire, care a fost in deplasare la lidera grupei, Belgia.

  • Share
Analiza meciuri
129

Calificari Euro: Germania - Olanda

Principalele favoritele ale Grupei C din cadrul Calificarilor Campionatului European 2020, Germania si Olanda se vor intalni in cea mai asteptata partida a serii. Avand un numar mai mare de jocuri fata de favorite, Irlanda de Nord ocupa prima pozitie a grupei. Germania ocupa pozitia secunda cu trei victorii din tot atatea partide, iar Olanda ocupa a treia pozitie cu o victorie si o infrangere suferita in fata Germaniei pe teren propriu.

  • Share
56789
{{notification_msg}}