Calificari Euro: Scotia - Rusia

Analiza meciuri

Scotia - Rusia

Dat fiind faptul ca Belgia nu pare a intampina probleme in a castiga Grupa I, din cadrul calificarilor pentru Euro 2020, Scotia si Rusia lupta pentru ocuparea pozitiei secunde. Rusia ocupa a doua pozitie, cu infrangere doar in fata Belgiei, pe cand Scotia a pierdut doua partide. In dechidere in fata Kazakhstanului cat si in ultima intalnire, care a fost in deplasare la lidera grupei, Belgia.

Scotia

A fost luata prin surprindere in deschiderea acestor calificari, deoarece deplasarea in Kazakhstan parea mai mult o formalitale. Cu toate acestea Scotia a fost invinsa cu scorul de 3-0. In duelurile ce au urmat au dat semne de revenire, castigand 2-0 in San Marino si 2-0 acasa cu Cipru. In ultima partida au intalnit Belgia in deplasare, inregistrand a doua infrangere, la acelasi scor 3-0. Datorita prestatiilor slabe din meciul trecut sunt asteptate modificari in echipa de start a scotienilor.

Rusia

A inceput cu stangul prima partida a calificarilor, fiind invinsa cu scorul de 3-1 de catre Belgia. Dar apoi lucrurile au inceput sa se desfasoare conform planului pentru rusi. A reusit victorii in toate cele trei intalniri ce au urmat. 4-0 in Kazakhstan si doua reusite pe teren propriu - 9-0 cu San Marino si 1-0 cu Cipru. Atacantul lui Lokomotiv Moscova - Fyodor Smolov, cel mai probabil nu va fi inclus nici de aceasta data in primul 11. Se asteapta din parte selectionerul Stanislav Cherchesov, sa il foloseasca si de aceasta data doar pe Artyom Dzyuba in atac.

 

 

{{notification_msg}}