Euro 2020: Suedia - Norvegia

Analiza meciuri

Suedia - Norvegia

In grupa F de calificare pentru Euro 2020 situatia e conform asteptarilor cu Spania dominand grupa urmata de formatiile scandinave si de Romania. In aceasta seara se vor intalni Suedia si Norvegia iar castigatoarea isi poate consolida locul 2 in grupa. Un egal nu e benefic pentru ca ar da sansa Romaniei de a se apropia de locul 2. Meciul tur a fost unul spectaculos si s-a incheiat 3-3.

Suedia

Suedezii sunt acolo unde si-au propus la startul acestor calificari, ocupa pozitia secunda dupa Spania si cu o singura infrangere in detrimentul ibericilor. Au pierdut cu 3-0 in Spania iar in deplasarea din Norvegia au terminat la egalitate 3-3 dupa ce au fost condusi cu 2-0. In celelalte partide din grupa au obtinut doar victorii incusiv cu Romaina o candidata la locul 2.

Norvegia

Norvegia a pierdut un sigur meci in aceasta campanie de calificare, cu Spania, dar au irosit doua oportunitati uriase pe teren propriu cu principalele contracandidate la locul 2. In meciurile cu Suedia si Romania au condus cu 2-0 dar au remizat in ambele partide. In meciurile cu Malta si Feroe au defilat si au obtinut toate punctele.  Acele meciuri se pot dovedi decisive in campanaia de calificare pentru ca acum vor juca returul in deplasare. Au nevoie de minim un rezultat de egalitate pentru a putea spera la locul secund.

{{notification_msg}}