Analiza meciuri - Pagina 7 - Blog

Analiza meciuri
62

Calificari Euro: Irlanda - Elvetia

In Grupa D a calificarilor pentru Campionatul European - Irlanda se afla ca principala favorita, dupa ce a adunat un numar de 10 puncte dupa patru partide. Elvetia si Danemarca fiind in acest moment principalele candidate la pozitia secunda. Elvetienii au jucat doar doua meciuri pana acum in calificari, obtinand o victorie si o remiza; ceea ce face ca ambele selectionate sa fie neinvinse in aceasta campanie de calificari.

  • Share
Analiza meciuri
200

Calificari Euro: Romania - Spania

Poate una din cele mai interesante partide ale serii din cadrul calificarilor pentru Campionatul European, se va da intre selectionata tarii noastre si cea a Spaniei. Dupa ce Spania a reusit numarul maxim de puncte in urma celor patru runde deja disputate, Romania doreste pentru pozitia secunda a grupei. Pozitie pentru care se vor lupta cu Suedia si Norvegia.

  • Share
Analiza meciuri
107

2 Bundesliga: Stuttgart - Bochum

Dupa patru etape din 2.Bundesliga, pentru Stuttgart si Bochum situatia este una diferita. Stuttgard a reusit sa ramana neinvinsa pana inaintea acestei runde cu numarul cinci, reusind doua victorii si doua remize. De partea cealalta, Bochum a punctat doar dupa doua remize; pe cand in partida din DFB Pokal, ambele formatii au iesit victorioase. Ultima lor intalnire oficiala dateaza din 2016, partida incheiata cu scor egal, 1-1.

  • Share
Analiza meciuri
110

Serie A: Juventus Torino - Napoli

A doua etapa din Serie A ne aduce si primul derby al campionatului intre Juventus si Napoli. Se vor inatlni echipele care au terminat pe primele doua locuri in ultimele 2 sezoane.Sezonul trecut Juve s-a impus in ambele meciuri cu 3-1 pe teren propriu si 2-1 in deplasare.

  • Share
678910
{{notification_msg}}