Calificari Euro: Serbia - Portugalia

Analiza meciuri

Serbia – Portugalia

Favorita grupei B din faza calificarilor pentru EURO 2020 si in acelasi timp campiona editiei trecute – Portugalia, nu a reusit sa isi confirme pana in acest moment titulatura. Incheind la egalitate intalnirile de pe teren propriu cu Ucraina si cu Serbia. Gazdele acestei intalniri au un joc in plus fata de portughezi si pe langa acea remiza au pierdut la scor cu Ucraina si a invins Lituania.

Serbia

Judecand dupa cele trei partide ale acestor calificari, forma selectionatei Serbiei este una instabila. Dupa ce au reusit un rezultat poate mai mult decat sperat, 1-1 in deplasarea din Portugalia, sarbii au suferit un adevarat esec. Deplasarea ce a urmat in Ucraina fiind pierduta atat din punct de vedere fizic cat si moral, lucru ce le-a permis adversarilor sa castige partida cu scorul de 5-0. Ca in ultimul meci sa invinga Lituania cu scorul de 4-1 pe teren propriu dar fara aportul suporterilor dupa decizia UEFA. Nemanja Matic si Luka Jovic sunt incerti pentru aceasta partida.

Portugalia

Cu doua remize pe teren propriu, selectionata Portugaliei cu siguranta se astepta la mai mult, cu toate ca au intalnit cele mai puternice adversare ale grupei – Ucraina si Serbia. Amintim ca Portugalia a castigat prima editie Cupa Natiunilor, insa acest lucru nu ii califica automat catre Euro 2020. Cristiano Ronaldo si Joao Felix vor forma si in acest meci partea ofesnsiva, in care selectionerul Fernando Santos continua sa fie optimist in ciuda ineficientei din primele doua dueluri. Fundadul Pepe va fi marea absenta a lotului portughez.

{{notification_msg}}