Premier League: Aston Villa - West Ham

Analiza meciuri

Aston Villa - West Ham

In ultimul meci al etapei cu numarul cinci din Anglia, Premier League - avem un duel intre nou promovata Aston Villa, care are un inceput de sezon modest si West Ham, care a reusit sa puncteze printr-o remiza si doua victorii. In ultima intalnire din urma cu trei sezoane, partida a fost castigata de cei de la West Ham cu scorul de 2-0.

Aston Villa

Desi nu au avut jocuri foarte slabe, cei de la Aston Villa au reusit sa puncteze in clasament doar dupa victoria cu Everton, 2-0 pe teren propriu din urma cu doua runde. In partida de debut s-au deplasat la Tottenham si desi sfarsitul primei reprize le apartinea, in cele din urma au pierdut cu scorul de 3-1. Pentru Aston Villa a mai urma o infrangere, 2-1 pe teren propriu cu Bournemouth, victoria mentionata cu Everton si a trei infrangere, 1-0 in ultimul meci jucat la Crystal Palace. Atacantul de nationalitate egipteana, Trezeguet este suspendat si in locul acestuia il vom vedea pe olandezul Anwar El Ghazi.

West Ham

Exceptand infrangerea care era oarecum anticipata cu Manchester City, 5-0 in deschidere - West Ham s-a descurcat bine. Au remizat 1-1 la Brighton si au invins 3-1 in deplasare la Watford, intr-o partida in care noul jucator transferat Sebastian Haller a fost intr-o forma buna, fiind marcatorul a doua goluri. Ca apoi in ultima etapa sa invinga din nou. Vizita celor de la Norwich fiind castigata cu 2-0; partida in care atacantul francez Haller a iesit din nou in evidenta prin golul de 1-0. Fundasul Reid Winston este incert, iar mijcasul Antonio Michail va absenta datorita unei accidentari la coapsa.

{{notification_msg}}